Κατάθεση δικαιολογητικών για τα οικογενειακά επιδόματα

Αρχίζει η κατάθεση δικαιολογητικών για τα οικογενειακά επιδόματα

http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/oaed_oikogeneiaka_10-6-2011-425x287.jpgΞεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ, για το έτος 2011.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού η διαδικασία κατάθεσης αρχίζει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 για τους δικαιούχους με τρία και περισσότερα παιδιά .

Οι ανάλογες ημερομηνίες για τους δικαιούχους με δύο παιδιά και ένα παιδί είναι η 4η Ιουλίου και η 1η Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ επισημαίνονται τα εξής:

«Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά του οικογενειακού επιδόματος υποβάλλονται μέσω εργοδότη των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ή του ταχυδρομείου και παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών.

Λόγω φόρτου εργασίας στα ΚΕΠ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών μέσω ΚΕΠ θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού δεν απαιτείται πλέον η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης.

Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος on line διασύνδεσης ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία.

Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού ΙΒΑΝ ΕΤΕ, μετά την επίδειξη του βιβλιαρίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος».

Καταλήγοντας, ο Οργανισμός υπογραμίζει,  ότι το οικογενειακό επίδομα σε καμία περίπτωση δεν θα καταβληθεί, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο ΕΤΕ και προσθέτει  ότι η ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος, του έτους 2010, είναι η 31-01-2012.

www.newsbomb.gr

Εφημερεύοντα

     

Τα πάντα για τις μετακινήσεις σας


Ώρα για... φιλοσοφείν!

" Στα τριάντα μου, σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη, γνώρισα τη φήμη. Τώρα ξέρω περί τίνος πρόκειται. Μικροπράγματα. "
Albert Camus